VEPRA LETRARE 9

VEPRA LETRARE 9

Nikolla Spathari

ISBN 978-9928-317-70-4

Çmimi 1200 Lekë / 10 €

Libri me tregime humoristike “Kur isha ministër” është lënda e “Veprës Letrare 9”. Ajo i paraqet lexuesit këto tregime: Horoskopi opozitar, Urime nga shefi, Shoku Shaqir dhe Muho Teli, Kandidat për deputet, Vrasje e mbetur në tentative, Udhëtari gazmor, Ethet e raportit kaluan me sukses, Trimi, Projekt vendimi, Vjehrra, Për hiç gjë u prishëm me komshinjtë, Varianti më i  keq i vetvrasjes, Kartolinat e shefit, Prova gjenerale, Kur isha ministër, Dedë Hunda, Me çfarë merret shoku Sadedin, Beqar se beqar, Gjumë me arsye, Romani për Skënderbeun, Hajredini në sferat e larta zyrtare. Aty gjenden gjithsej 21 tregime.