FILL

FILL

Erina Çoku

ISBN 978-9928-383-13-6

Çmimi 1500 Lekë / 13 €

Fill është botimi i parë i triologjisë poetike nga Erina Çoku e cila përfshin tri veprat: “Fill”, “Rrëfime të vogla për shenja të mëdha” dhe “Jemi gjallë gjer në mbrëmje”.

 

Category: