null

Bileta Avioni

Bileta avioni drejt destinacioneve te ndryshme ne Europe me cmimet me te lira.

null

Bileta Trageti

Bileta trageti drejt linjave te ndryshme detare si Durrës – Trieste dhe Durrës – Bari.

null

Udhetime Turistike

Njëkohësisht nëpërmjet KAD Tour ju ofrojmë udhëtime të mrekullueshme turistike.

Nese deshironi te bashkepunoni me ne

Klikoni ketu per adresat tona