NËNA MBAN AROMË ENGJËLLI

NËNA MBAN AROMË ENGJËLLI

Anxhela Livanaj

ISBN 978-9928-357-46-5

Çmimi 10 €

Autorja e re Anxhela Livanaj vjen për lexuesit me një histori të sinqertë dhe prekëse të bazuar në jetën e nënës së saj.